2012-09-08 09:00:48• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Mérleg - Megismerhet valakit, aki felkavarja lelkét

Napi horoszkóp szeptember 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha nem akar mindig valaki mástól függeni anyagilag, akkor el kell gondolkodnia a lehetséges új utakon, megoldásokon. Az anyagi forrás nem csupán pénzt jelenthet. Lehet valami sokkal közvetlenebb dolog is. A fákban nem csalódhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Rég volt már olyan szép a napja, mint amilyennek a mait remélheti. Az energiái is visszatértek, és ez talán annak is köszönhető, hogy ismét több időt tartózkodik a szabadban, a napon. A humora is visszatér, mindenkit megnevettet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szerelem ma nehéz helyzetbe sodorhatja. Egy választás elé kerülhet, és az érvek és ellenérvek hálójában nem könnyű a döntés. A racionalitás itt nem is segíthet, csak a megérzéseire támaszkodhat. Az érvek nem segítenek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Használja ki az időt, amíg még szép! Töltse a hétvégét valami vízparton. Egy régi hobbija is eszébe juthat: talán újra horgászhat, vagy evezhet. Bármit is csinál, nagyon jól fogja érezni magát. A lényeg, hogy ne dolgozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre ismét előtérbe kerülhet az ön romantikus énje. Udvarolni, udvaroltatni támad kedve, és ez örömmel tölti el a szívét, akár flört, akár komoly a dolog. A lényeg, hogy megadja a módját. A körülmények nagyon fontosak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagi helyzete sokat javult az utóbbi időben. Nem utolsó sorban a kedvesének is köszönheti ezt, ezért mutassa ki felé a háláját, szeretetét. Például egy különlegesen elkészített, jó ebéd formájában. Az estét pedig töltsék kettesben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szerelemben változások várhatóak: megismerhet valakit, aki felkavarja lelkét, testét. Nem biztos azonban, hogy ez a kapcsolat a tartósság igényével is felruházható. Ön jó érzékkel fel tudja ismerni a kalandot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy kissé túlzásba viszi mostanában a keménységet és konokságot. Habár sok nehézsége volt az utóbbi időben, mégsem ok ez arra, hogy ne segítse azokat, akik az ön környezetében vannak. Ha mindig csak magára gondol, bűnt követ el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valakiben eddig teljesen megbízott, s most túl nagyot kell csalódnia benne. Tudja be annak, hogy ilyen az illető természete. Ha ezt megérti, akkor szeretni is tudja újra. És akkor feltárul önnek az is, ami az illetőben mégis csak jó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lustálkodással kezdődik a napja, ami akár egész nap is eltarthat. Nem baj, ha így jól érzi magát, akkor valószínűleg éppen erre is van szüksége. Ha azonban a körméreteivel elégedetlen, akkor mégis csak kellene gondolnia a sportra is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben túlságosan úrrá lett a lelkén a kapkodás. Ön szellemi jegy, ezért a változékonyság mindig is a sajátossága volt. Amit újabban művel, az azonban már önnek magának is sok. Higgadjon le, gondolja végig, mit akar!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Zaklatott napja lehet, különösen, ha a hétvége ellenére sem tud szabadulni a munkától. Ráadásul a munkahelyi gondok nemcsak munkából állnak. Élesedik a konkurencia harc. Legalább hétvégén ne gondoljon rá! Olvasson, hallgasson zenét!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: